
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
12 h
Yhteensä
13 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 5 vaaleaa vuokaleipäviipaletta, Fazer Laivuri
Savukalatäyte
- 200 g savukalaa esim. Järki-särki tai lämminsavulohi
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 rkl sitruunamehua
Tillipestotäyte
- 1½ dl tilliä
- 100 g tuoretta fenkolia
- 1 dl auringonkukansiemeniä
-
1 dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- ½ dl ruokaöljyä
- ripaus suolaa ja mustapippuria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
Kostutukseen
- ¼ dl sitruunamehua
- ¾ dl vettä
- ripaus suolaa
Päälle
-
2 rasia (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1 kurkku
- 0 kg minisalaattisekoitusta
- 50 g kirjolohen mätiä
- 0 kg rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kostutusliemen ainekset. Kostuta leipäviipaleet esim. pullasutia käyttäen.
- Valmista kalatäyte: Jos käytät särkisäilykettä, valuta enin liemi pois. Sekoita savukalan joukkoon vaahhdotettu crème fraîche ja sitruunamehu.
- Valmista tillipestotäyte: Laita ainekset monitoimikoneen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
- Aseta leipäviipale kelmun päälle. Levitä ½ kalatäytteestä viipaleelle. Jatka seuraava väli tillipestotäytteellä, kolmas kalatäytteellä ja viimeinen tillipestotäytteellä.
- Kiedo voileipäkakku kelmun sisään tiukaksi paketiksi. Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.
- Leikkaa voileipäkakun reunat tarvittaessa tasaiseksi. Levitä tuorejuusto kakun pinnalle ja reunoille.
- Koristele voileipäkakku: Leikkaa kurkusta pitkiä suikaleita esim. juustohöylällä ja kieritä ne ruusukkeiksi. Koristele loppu pinta salaattisekoituksella, mädillä ja rosmariinin lehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- suolaa
- minisalaattisekoitusta
- rosmariinia