
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
2 prk (à 120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 12 viipaletta (300 g) isoa paahtoleipää
-
½ dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Punainen täyte
- 30 g etikkapunajuurta
Lohitäyte
- 100 g graavilohta
-
30 g
purjoa hienonnettuna
- 1 rkl tuoretta tilliä
Voit kokeilla myös - 0 kg mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 0 kg graavilohta
- 0 kg varrellisia kapriksia
- 0 kg sitruuna- tai limettilohkoja
- 0 kg tuoreita yrttejä tai pieniä salaatinlehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Valuta salaattijuusto huolellisesti siivilässä.
- Soseuta salaattijuusto ja smetana leikkuuterällä monitoimikoneessa, kunnes seos on tasaista ja vaahtomaista.
- Ota kuorutetta varten reilu 1 dl seosta sivuun. Siirrä jäljelle jääneestä seoksesta puolet erilliseen kulhoon.
Punajuuritäyte
- Lisää punajuuri paloiteltuna monitoimikoneen kulhoon salaatijuustoseokseen.
- Käytä konetta sen verran, että punajuuri hienontuu.
Lohitäyte
- Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Hienonna purjo tai tilli.
- Lisää ne toiseen salaattijuustotäytteistä.
Kokoaminen ja koristelu
- Kostuta leipäviipaleet maidolla.
- Levitä neljälle leivälle lohitäyte, neljälle punajuuritäyte. Kokoa leivät päällekkäin ja nosta leipäkannet päälle. Paina kevyesti, jotta täyte tasaantuu.
- Kelmuta leivät huolellisesti ja anna vetäytyä jääkaapissa 4 - 5 h tai yön yli.
- Poista kerrosleipien reunat ja leikkaa puoliksi. Kuorruta voileipäleivonnaisten päälipinta ja päädyt, jätä sivuilta täytteet näkyviin. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
258 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
13 g
Rasva
18,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- graavilohta
- varrellisia kapriksia
- sitruuna- tai limettilohkoja
- tuoreita yrttejä