Suolainen kääretorttu

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Suolainen kääretorttu

Suolainen kääretorttu

Suolaisen kääretortun sisään rullautuu mehevä paprikainen meetwurstitäyte. Pohja saa ihanan rakenteen vaahdotetuista kananmunista ja tuorejuustosta.

1 h 40 min
keskitaso
223 kcal / 100g
0
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

5
kananmunaa
½ rasiaa ( à 200 g)
1 tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa

Täyte

1 prk ( 200 g)
1 rasia ( 200 g)
200 g
meetvurstia suikaloituna
50 g
rucolaa

Pinnalle

½ rasia ( à 200 g)
1 dl
mustapippuria myllystä
1 rkl
kurpitsansiemeniä
tuoreita yrttejä

Ohje

  1. Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset.
  2. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto, leivinjauhe ja suola. Yhdistä vaahdot.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista 150 asteessa noin 20 min. Jäähdytä.
  5. Yhdistä crème fraîche, tuorejuusto ja meetwursti. Levitä täyte kääretorttulevylle ja levitä pinnalle rucolaa.
  6. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa päätypalat pois ja aseta tarjoiluastialle. Anna tekeytyä kylmässä.
  7. Vaahdota loppu tuorejuusto ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Koristele pursotuksin. Viimeistele mustapippurilla, kurpitsansiemenillä ja tuoreilla yrteillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
223 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›