
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
4 h
Yhteensä
5 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 400 g) grahampaahtoleipää
Kasvistäyte
- 500 g tomaattia
- 200 g kivettömiä kalamata-oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 2 isoa punasipulia
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Pekonitäyte
- 2 pkt (à 170 g) amerikanpekonia
- 6 keitettyä (8 min) kananmunaa
-
1 prk (500 g)
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
Päälle
-
½ prk (à 500 g)
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 1 rasia (70 g) minisalaattisekoitusta, esim. Mimi´s
- 150 g kirsikkatomaattia
- 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 200 g kivettömiä kalamata-oliiveja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa paahtoleivistä reunat pois.
Kasvistäyte
- Poista tomaateista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
- Hienonna sipulit, valutetut salaattijuustokuutiot ja oliivit.
- Lisää kaikki tuorejuuston joukkoon.
Pekonitäyte
- Paahda pekonit uunissa. Jäähdytä.
- Hienonna pekonit ja kananmunat. Sekoita ne jogurtin joukkoon.
Kokoaminen
- Ota kaksi pyöreää irtopohjakakkuvuokaa ø 22 cm ja ø 16 cm. Vuoraa pohjat leivinpaperilla.
- Poista leivistä reunat ja muotoile ne kakkuvuokiin. Levitä molempien vuokien leipäkerroksien päälle kasvistäyte.
- Asettele toiset leivät päälle ja levitä niille pekonitäyte.
- Lisää lopuksi päälle vielä leipäkerros.
- Peitä kelmulla ja anna vetäytyä kylmässä kevyen painon alla mielellään yön yli tai väh. 4 h.
Päälle
- Yhdistä jogurtti ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi. Kuorruta kakut päällystämällä reunat ja päällinen tuorejuusto-jogurttimassalla.
- Aseta pienempi kakku isomman päälle ja koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa