
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 8 viipaletta leipää
-
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- ½ ruukkua jääsalaattia
-
8 viipaletta
Valio Oltermanni® viipaleitaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 8 ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 1 paprika
- 8 viipaletta leipää
- Valio Oivariini® rasvaa
- ½ ruukkua jääsalaattia
- 8 viipaletta Valio Oltermanni® viipaleita
- 8 ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 1 paprika
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja paahda leivät.
- Lisää neljälle leipäviipaleelle jääsalaattia, juusto-, ja kinkkuviipaleita ja paprikaa ohuina viipaleina.
- Laita päälle leipäviipale. paina kevyesti. Leikkaa puoliksi.
- Jos et tarjoa leipiä heti, peitä ne kelmulla etteivät kuivu.
- Nauti välipalaksi maidon tai kaakaon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.