
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 50 g rucolaa
- 1 (300 g) kesäkurpitsa
- 1 (200 g) paprika
- 2 (200 g) punasipulia
- 3 rkl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 valkosipulinkynttä
- 20 (1 dl) oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 50 g rucolaa
- 1 (300 g) kesäkurpitsa
- 1 (200 g) paprika
- 2 (200 g) punasipulia
- 3 rkl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 valkosipulinkynttä
- 20 (1 dl) oliiveja
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
Jaa resepti
Ohje
- Levitä rucola uunivuoan (n. 20 x 30 cm) pohjalle.
- Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika reiluiksi paloiksi. Lohko sipulit. Laita vuokaan.
- Valuta päälle öljy ja mausta. Kerrostele loput ainekset vuokaan, salaattiuusto valutettuna.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.