
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 150 g tummaa suklaata
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 2 dl riisimuroja
- 3 valkuaista
- 150 g tummaa suklaata
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- 2 dl riisimuroja
- 3 valkuaista
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele suklaa kulhoon. Sulata alhaisella lämmöllä mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä
- Sekoita tuorejuuston joukkoon hieman jäähtynyt suklaasula ja riisimurot.
- Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää varovasti nostellen tuorejuustoseoksen joukkoon.
- Annostele vaahto esim. pieniin kahvikuppeihin. Höylää suklaasta juustohöylällä lastuja annosten päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
313 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
31,7 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.