Fudgen teko ei ole vaikeaa. Tärkeää on, että kerma-sokeriseosta keitetään juuri sopiva aika, sillä liian vähän aikaa keitetty fudge ei jähmety ja liian pitkä keittoaika tekee fudgesta murenevan. Tarkkaa keittoaikaa on vaikea antaa, sillä liedet ja kattilat ovat erilaisia. Siksipä lämpömittari on oiva apu fudgen valmistuksessa.
2 dl | |
2 dl | sokeria |
2 rkl | |
100 g | valkosuklaata |
ripaus | suolaa |
½ tl | vaniljajauhetta |
2 rkl | raakalakritsijauhetta |
mustaa elintarvikeväriä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.