
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2½ dl kokonaisia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
- 1 punasipuli
- 1 tomaatti
- 1 pieni paprika
- 100 g vihreitä pakastepapuja
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, n. 20 min.
- Hienonna sipuli. Lohko tomaatti ja paprika ja poista siemenet. Kuutioi.
- Kuullota sipuli, paprika ja pavut kattilassa Oivariini rasvassa.
- Valuta ohra siivilässä.
- Lisää kattilaan ohra, tomaattikuutiot ja ruokakerma. Kuumenna.
- Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana sellaisenaan (2 - 3 annosta).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa