Lämpimät pikkurieskat

Lämpimät pikkurieskat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lämpimät pikkurieskat

Lämpimät pikkurieskat

Pienistä rieskoista saat nopeasti mehukkaat ja maukkaat lämpimät leivät. Nauti välipalaksi kuuman kaakaon tai kylmän maidon kera.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
5 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 pkt (200 g)
pieniä perunarieskoja , esim. Oululainen
50 g (puolikas)
pientä paprikaa
pieni
valkosipulin kynsi
½ dl (60 g)
kurkkusalaattia
1 dl
100 g (8 viipaletta)
saunapalvikinkkua
8 viipaletta

Ohje

  1. Laita rieskat leivinpaperille uunipellille.
  2. Kuutioi paprika. Hienonna valkosipulin kynsi (tai puolikas).
  3. Yhdistä ne kurkkusalaatin ja jogurtin kanssa seokseksi.
  4. Aseta kinkkuviipaleet rieskoille. Lusikoi päälle jogurttiseos. Lisää päällimmäiseksi juustoviipaleet.
  5. Paista 250 asteessa uunin keski- / yläosassa 5 min tai kunnes juusto on saanut väriä.
  6. Koristele halutessasi paprikalla.
  7. Tarjoa välipalana maidon tai kaakaon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.