
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (200 g) pieniä perunarieskoja, esim. Oululainen
- 50 g pientä paprikaa (puolikas)
- 1 pieni valkosipulin kynsi
- 60 g (0,5 dl) kurkkusalaattia
-
1 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- 8 viipaletta (100 g) saunapalvikinkkua
-
8 viipaletta
Valio Oltermanni® viipaleitaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
Jaa resepti
Ohje
- Laita rieskat leivinpaperille uunipellille.
- Kuutioi paprika. Hienonna valkosipulin kynsi (tai puolikas).
- Yhdistä ne kurkkusalaatin ja jogurtin kanssa seokseksi.
- Aseta kinkkuviipaleet rieskoille. Lusikoi päälle jogurttiseos. Lisää päällimmäiseksi juustoviipaleet.
- Paista 250 asteessa uunin keski- / yläosassa 5 min tai kunnes juusto on saanut väriä.
- Koristele halutessasi paprikalla.
- Tarjoa välipalana maidon tai kaakaon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
17,6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa