Lämpimät pikkurieskat

Lämpimät pikkurieskat

20 min
helppo
192 kcal / 100g
0
0

Pienistä rieskoista saat nopeasti mehukkaat ja maukkaat lämpimät leivät. Nauti välipalaksi kuuman kaakaon tai kylmän maidon kera.

Ainekset

8 kpl
1 pkt (200 g)
pieniä perunarieskoja , esim. Oululainen
50 g (puolikas)
pientä paprikaa
pieni
valkosipulin kynsi
½ dl (60 g)
kurkkusalaattia
1 dl
100 g (8 viipaletta)
saunapalvikinkkua
8 viipaletta

Ohje

  1. Laita rieskat leivinpaperille uunipellille.
  2. Kuutioi paprika. Hienonna valkosipulin kynsi (tai puolikas).
  3. Yhdistä ne kurkkusalaatin ja jogurtin kanssa seokseksi.
  4. Aseta kinkkuviipaleet rieskoille. Lusikoi päälle jogurttiseos. Lisää päällimmäiseksi juustoviipaleet.
  5. Paista 250 asteessa uunin keski- / yläosassa 5 min tai kunnes juusto on saanut väriä.
  6. Koristele halutessasi paprikalla.
  7. Tarjoa välipalana maidon tai kaakaon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)