
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h 20 min
Yhteensä
12 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl rikottuja ohrasuurimoita
-
2 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- ½ dl vehnäleseitä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Anna ohrasuurimoiden turvota piimässä, huoneenlämmössä yön yli.
- Lisää vehnäleseet, vehnäjauhot ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Taputtele jauhotetuin käsin uunipannulle voidellun leivinpaperin päälle kolme 2 - 3 mm:n paksuista rieskaa (Ø n. 15 cm)
- Paista rieskat uunissa 225 asteessa kullanruskeiksi, n. 20 min.
- Tarjoa lämpiminä voin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
30,4 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa