Lihapiirakkapiirakka

Lihapiirakkapiirakka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lihapiirakkapiirakka

Lihapiirakkapiirakka

Kyllä - luit ihan oikein - kyseessä on lihapiirakkapiirakka, sillä helppotekoinen jauhelihapiirakka valmistetaan valmiista lihapiirakoista. Maukas juustotäyte valmistuu hetkessä ja paiston jälkeen rento vierastarjottava tai iltapalapiiras on valmis.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kypsennysajat yhteensä
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 (300 g)
lihapiirakkaa
1 prk (2 dl)
2
kananmunaa
1 pussi (170 g)
½ -1 tl
rouhittua mustapippuria
5 - 6 kpl
pisara- tai miniluumutomaatteja

Vuokaan

Ohje

  1. Leikkaa lihapiirakat n. 1 ,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Asettele viipaleet napakasti toisiinsa kiinni voidellun ø 23 cm piirakkavuoan pohjalle. Levitä pinnalle puolitetut miniluumutomaatit.
  3. Yhdistä kulhossa kerma, juustoraaste, kananmunat ja pippuri. Kaada vuokaan.
  4. Kypsennä uunin alaosassa 200 °C lämpötilassa 25 min.
  5. Tarjoa iltapalana tai rennoissa illanistujaisissa. Maistuu myös yöpalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
223 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.