
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (300 g) lihapiirakkaa
-
1 prk (2 dl)
Valio Hyvä suomalainen Arki® ruokakermaaValio Hyvä suomalainen Arki® ruokakerma sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo täyteläistä…
- 2 kananmunaa
-
1 pussi (170 g)
Valio Arki® juustoraastettaHyvä suomalainen Arki® juustoraaste on mukavan mieto raaste arkiruoanlaittoon. Sen lempeä maku maistuu koko perheelle.…
- ½ -1 tl rouhittua mustapippuria
- 5-6 pisara- tai miniluumutomaatteja
Vuokaan
-
10 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa lihapiirakat n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
- Asettele viipaleet napakasti toisiinsa kiinni voidellun ø 23 cm piirakkavuoan pohjalle. Levitä pinnalle puolitetut miniluumutomaatit.
- Yhdistä kulhossa kerma, juustoraaste, kananmunat ja pippuri. Kaada vuokaan.
- Kypsennä uunin alaosassa 200 °C lämpötilassa 25 min.
- Tarjoa iltapalana tai rennoissa illanistujaisissa. Maistuu myös yöpalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
226 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa