
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (600 g) kirjolohifilee
- 2 rkl sitruunamehua
- ¾ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
-
1 nippu (300 g)
kesäsipulia varsineen
- 2-3 punasipulia
Voit kokeilla myös - 1 rasia (250 g) luumu- tai kirsikkatomaatteja
Couscous
- 2 dl täysjyväcouscousia
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ dl vettä
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Koristeeksi
- ½ dl tuoretta sitruunamelissaa tai ruohosipulia
- 1 sitruuna lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Poista kalasta ruodot ja nahka. Kuutioi kala. Laita kulhoon. Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri. Sekoita ja anna maustua.
- Leikkaa sipulit (säästä osa varsista koristeeksi) lohkoiksi. Puolita tai lohko tomaatit. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Lisää pannulle myös tomaatit. Siirrä kasvikset pannulta lautaselle siksi aikaa, kun paistat kalakuutiot.
- Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja pippuri sekä couscous-suurimot. Sekoita. Nosta levyltä. Anna hautua 5 - 7 min kannen alla.
- Ruskista kalakuutiot pannulla Oivariini rasvassa. Sekoita joukkoon tomaatti-sipuliseos.
- Lisää jogurtti ja n. 1/2 dl vettä couscousin joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita. Kaada couscous kuumalle tarjoiluvadille. Lisää päälle kuuma kala-kasvisseos.
- Ripota pinnalle runsaasti hienonnettua sitruunamelissaa ja sipulinvarsia. Laita vadin reunoille sitruunalohkoja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa