Luumu-kanelitorttu

Luumu-kanelitorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Luumu-kanelitorttu

Luumu-kanelitorttu

Jos tarvitset kahvipöytään tarjottavaa nopeasti ja helposti, tässä luumu-kanelitortussa itse tehdyn pohjan voi korvata kaupan valmiilla torttupohjalla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

2 munan torttupohja

2
kananmunaa
1 dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Vuokaan

korppujauhoja

Kostutukseen

n. 1 dl
1 tl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Täyte

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
2 rkl
sokeria

Koristeluun

½ dl
suklaarouhetta
6 - 8 kpl
punaisia kirsikoita sokeriliemessä

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää jauho-leivinjauheseos siivilän läpi. Sekoita varoen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttu- tai kakkuvuokaan (sisäosan halkaisija n. 25 cm).
  2. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 13 -15 min tai kunnes kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
  3. Mausta maito sokereilla. Kostuta sillä torttupohja varsinkin reunoilta.
  4. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja makeuta sokerilla.
  5. Lusikoi seos torttupohjan päälle.
  6. Koristele (laktoosittomalla) suklaarouheella ja kirsikoilla.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa halutessasi itse tehty pohja kaupan valmiilla torttupohjalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
241 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›