Mämmimutakakku

Mämmimutakakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mämmimutakakku

Mämmimutakakku

Maltainen mämmi on mainio mutakakun raaka-aine. Lisää vain suklaa, voi ja munat ja takuukostea kakku on valmis. Mämmimutakakku säilyy mehevänä jääkaapissa useamman päivän ja on herkullisimmillaan kermavaahdon kera tarjoiltuna.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
200 g
taloussuklaata
100 g
2
kananmunaa
½ rasiaa (à 700 g)
mämmiä , Kymppi-mämmi

Tarjoiluun

Ohje

  1. Sulata suklaa ja voi miedolla lämmöllä, sekoita. Vatkaa munat yksitellen suklaaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi mämmi. Sekoita.
  2. Kaada leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan Ø 20-22 cm. Paista 175 asteessa 24 min. Kakku jää keskeltä kosteaksi.
  3. Tarjoa hieman lämpimänä tai jäähtyneenä kermavaahdon kera. Mutakakku säilyy mehevänä useamman päivän.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
304 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›