Mämmimutakakku

Mämmimutakakku

30 min
helppo
304 kcal / 100g
3
2

Maltainen mämmi on mainio mutakakun raaka-aine. Lisää vain suklaa, voi ja munat ja takuukostea kakku on valmis. Mämmimutakakku säilyy mehevänä jääkaapissa useamman päivän ja on herkullisimmillaan kermavaahdon kera tarjoiltuna.

Ainekset

8 annosta
200 g
taloussuklaata
100 g
2
kananmunaa
½ rasiaa (à 700 g)
mämmiä , Kymppi-mämmi

Tarjoiluun

Ohje

  1. Sulata suklaa ja voi miedolla lämmöllä, sekoita. Vatkaa munat yksitellen suklaaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi mämmi. Sekoita.
  2. Kaada leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan Ø 20-22 cm. Paista 175 asteessa 24 min. Kakku jää keskeltä kosteaksi.
  3. Tarjoa hieman lämpimänä tai jäähtyneenä kermavaahdon kera. Mutakakku säilyy mehevänä useamman päivän.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
304 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
20 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

Nimetön2.4.2018 kello 13:30
Toimii! Mämmi parhaassa muodossa!
Nimetön21.4.2017 kello 8:36
Tein pääsiäiseksi, hyvää oli :)