Tällä ohjeella valmistat todella täyteläisen, mutta chilin terävöittämän juustokakun. Kakku on ihanaa suoraan uunista, lämpimänä nautittuna. Jos halaut kuitenkin leikata kakusta paloja, malta jäähdyttää kakku hyvin, esim. yön yli.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
1 pkt (400 g) | digestivekeksejä |
150 g | |
Täyte | |
340 g | taloussuklaata |
2 rasiaa (à 200 g) | |
4 | keltuaista |
2 dl | sokeria |
1 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 ½ dl | jauhettua mantelia |
¼ tl | chilihiutaleita |
Koristeluun | |
n. 1/2 l | tuoreita mansikoita |
Tarjoiluun | |
2 dl | |
2 | likööriä esim. Grand Marnier |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.