Mantelikala

Mantelikala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mantelikala

Mantelikala valmistetaan tavallisesti seistä, mutta kokeilepas vaihteeksi vaikka nieriää.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
pakastekalaa tai esim. nieriää
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Liemi

2 dl
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
vehnäjauhoja
suolaa

Pinnalle

1 dl
mantelilastuja

Ohje

  1. Laita kala voideltuun uunivuokaan. Voit leikata halutessasi annospaloiksi. Mausta.
  2. Yhdistä liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa mantelilastut vuokaan kalan pinnalle. Nosta uunista kun lastut ovat saaneet kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›