Mantelikala

Mantelikala

Mantelikala valmistetaan tavallisesti seistä, mutta kokeilepas vaihteeksi vaikka nieriää.

40 min
helppo
117 kcal / 100g
2

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
pakastekalaa tai esim. nieriää
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Liemi

2 dl
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
vehnäjauhoja
suolaa

Pinnalle

1 dl
mantelilastuja

Ohje

  1. Laita kala voideltuun uunivuokaan. Voit leikata halutessasi annospaloiksi. Mausta.
  2. Yhdistä liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa mantelilastut vuokaan kalan pinnalle. Nosta uunista kun lastut ovat saaneet kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›