Marjagratiini

Marjagratiini

Pakastemarjoista valmistuu herkullisen täyteläinen jälkiruoka. Yhdistä marjat ja crème fraîche, kypsennä hetki uunissa grillivastuksen alla ja nosta komeus pöytään.

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 dl
pakastemarjoja
2
kananmunaa
1 prk (200 g)
1
raastettua sitruunankuorta
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Jaa kohmeiset marjat neljään uuninkestävään annosvuokaan. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon keltuaiset, raastettu sitruunankuori ja sokerit. Vaahdota valkuaiset kevyesti ja nostele ranskankermaseoksen joukkoon. Jaa seos marjojen päälle.
  3. Kypsennä uunissa grillivastusten alla n. 3 min tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa marjagratiinin myös yhteen isoon uunivuokaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›