Siirry sisältöön
Mustikka-jogurttijälkiruoka

Mustikka-jogurttijälkiruoka

Tuoreet mustikat ovat kesän paras herkku ja maistuvat makealta kesäisissä jälkiruoissa.

Mustikka-jogurttijälkiruoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 dl (240 g) mustikoita tai muita marjoja (ja sokeria)

Koristeluun

  • 0 kg mustikoita
  • 0 kg marenkeja

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kermaan jogurtti ja sokerit.
  2. Annostele kulhoihin tai laseihin kerroksittain jogurttikermaseosta ja (sokeroituja) mustikoita.
  3. Koristele mustikoilla ja marengeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustikoita
  • marenkeja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search