Nyhtösienibaobunit

Nyhtösienibaobunit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Nyhtösienibaobunit

Nyhtösienibaobunit

Oletko jo kokeillut nyhdettyä, paahdettua sientä ruoanlaitossa? Herkullinen nyhtösieni on oiva pääraaka-aine tortilloihin, patongin väliin tai baobuneihin, kuten tässä ohjeessa.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
osterivinokkaita
2
valkosipulin kynttä
½ dl
teriyakikastiketta
1 rkl
seesamöljyä

Pikkelöidyt kasvikset

½ dl
riisiviinietikkaa
2 rkl
sokeria
1 rkl
vettä
1
valkosipulin kynsi
1 - 2 cm:n pala
inkivääriä
½ tl
suolaa
200 g
kurkkua
100 g
porkkanaa

Tarjoiluun

8 kpl
baobun -höyrysämpylöitä
½ rasiaa (à 80 g)
retiisin versoja
1 prk (200 g)
2 rkl
sriracha-kastiketta

Ohje

  1. Halkaiset sienet, laita uunivuokaan. Hienonna valkosipuli. Hiero valkosipuli, teriyaki-kastike ja öljy sienten pintaan.
  2. Paahda uunissa 200 asteessa n. 40 min, sekoittele paahtamisen aikana muutaman kerran. Riivi haarukalla säikeiksi.
  3. Sienten ollessa uunissa pikkelöi kasvikset: Sekoita pikkeliliemi. Leikkaa kurkku ja porkkana tikuiksi ja lisää liemen joukkoon. Anna maustua sienten paahtumisen ajan.
  4. Kokoa baobunit: Höyrytä sämpylät. Täytä sienellä, pikkelöidyillä kasviksilla, retiisin versoilla ja srirachalla maustetulla Dream Fraichella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.