
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g osterivinokkaita
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ dl teriyakikastiketta
- 1 rkl seesamöljyä
Pikkelöidyt kasvikset
- ½ dl riisiviinietikkaa
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl vettä
- 1 valkosipulin kynsi
- 1-2 cm:n pala inkivääriä
- ½ tl suolaa
- 200 g kurkkua
- 100 g porkkanaa
Tarjoiluun
- 8 baobun -höyrysämpylöitä
- ½ rasiaa (à 80 g) retiisin versoja
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 rkl sriracha kastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Halkaiset sienet, laita uunivuokaan. Hienonna valkosipuli. Hiero valkosipuli, teriyaki-kastike ja öljy sienten pintaan.
- Paahda uunissa 200 asteessa n. 40 min, sekoittele paahtamisen aikana muutaman kerran. Riivi haarukalla säikeiksi.
- Sienten ollessa uunissa pikkelöi kasvikset: Sekoita pikkeliliemi. Leikkaa kurkku ja porkkana tikuiksi ja lisää liemen joukkoon. Anna maustua sienten paahtumisen ajan.
- Kokoa baobunit: Höyrytä sämpylät. Täytä sienellä, pikkelöidyillä kasviksilla, retiisin versoilla ja srirachalla maustetulla Dream Fraichella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
108 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
15,9 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa