Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

One pot -kanapasta

Yhden pannun kanapasta on arkiruokien aatelia – se valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa, mutta maistuu siltä kuin olisit nähnyt enemmänkin vaivaa. Kun kaikki kypsyy samassa kattilassa, maut syvenevät ja tiskiä kertyy vähemmän.

One pot -kanapasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 paprika
  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 300 g pastaa, esim. penne tai farfalle
  • 5 dl vettä
  • 1 prk (2.5 dl)
    Valio Keittiön ruokakermaa punainen pesto
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma punainen pesto…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl punainen pesto UHT laktoositon
  • 1 kana- tai kasvisliemikuutio
  • 1 dl
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ Emmental e130 g juustoraaste
  • ½ ruukku tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulit. Pese paprika, poista kanta ja siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Halkaise pestyt kirsikkatomaatit.
  2. Kypsennä broilerin fileesuikaleet öljyssä isolla pannulla, kasarissa tai kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes ne pehmenevät. Lisää joukkoon paprika ja kirsikkatomaatit, kuullota vielä pari minuuttia. Mausta oreganolla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kaada joukkoon pasta, vesi ja ruokakerma. Lisää myös liemikuutio.
  4. Kypsennä kannen alla keskilämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja enin neste on imeytynyt.
  5. Viimeistele pasta juustoraasteella ja tuoreella basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 12 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.