Pähkinä-aprikoosikakku

Pähkinä-aprikoosikakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pähkinä-aprikoosikakku

Pähkinä-aprikoosikakku

Pähkinä-aprikoosikakku sopii esimerkiksi pääsiäisen kahvipöytään. Kuivakakun voi hyvin tehdä valmiiksi jo etukäteen, sillä maut tasoittuvat kakun vetäytyessä muutaman päivän.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
55 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset25 viipaletta

25 viipaletta
200 g
2 dl
sokeria
3
kananmunaa
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
100 g
hasselpähkinärouhetta
125 g
kuivattuja, pehmeitä aprikooseja kuutioina
1 dl

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka.
  2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat seokseen yksitellen hyvin vatkaten.
  3. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita 1/2 dl jauhoseoksesta pähkinöiden ja aprikoosien kanssa.
  4. Lisää pähkinä-aprikoosiseos vuoroin jauhoseoksen ja kerman kanssa kakkutaikinaan.
  5. Paista kakku 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kypsä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
385 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›