Pannari

Pannari

50 min
helppo
182 kcal / 100g
15
15

Tässä pannarissa maistuu vanha "hyvä aika". Kauraleseet tekevät pannariin ihanan rapean pinnan. Tarjoa pehmeäksi vaahdotetun kerman ja marjojen tai hillon kanssa.

Ainekset

12 palaa
2
(luomu)kananmunaa
8 dl
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kauraleseitä
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
75 g

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja sulatettu voi. Anna turvota 15 min.
  2. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keski- /alaosassa n. 25 min tai kunnes kypsä.

Vinkki

* Lisää taikinaan halutessasi 1 - 2 tl vaniljasokeria tai ripaus kardemummaa.* Korvaa halutessasi osa jauhoista ohrajauhoilla, esim. 3 dl vehnäjauhoja ja 1 dl ohrajauhoja.* (sokeroituja) marjoja ja/tai hilloa* Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettun* Valio maustettua rahkaa vanilja, kuningatar, valkosuklaa-lime tai sitruuna sekä vaahtera- tai ruokosokerisiirappia.* jäätelöä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
85 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (14)

Sohvi329.10.2017 kello 18:51
Erittäin hyvä resepti, käytän tätä AINA koska tää onnistuu aina esim. Pinta on aina tasainen ja maukas eikä kuivahda tai kohoa. The best
ValioAnna Koekeittiöltä23.2.2017 kello 14:55
Hei, pannari on valmistettu uunipannulla eli korkeareunaisella normaalikokoisella uunipellillä.
Nimetön22.2.2017 kello 11:07
Teittekö pannarin normi kokoisella pellillä vai esim uunivuoassa?