Pannari

Pannari

Tässä pannarissa maistuu vanha "hyvä aika". Kauraleseet tekevät pannariin ihanan rapean pinnan. Tarjoa pehmeäksi vaahdotetun kerman ja marjojen tai hillon kanssa.

50 min
helppo
182 kcal / 100g
17
16

Ainekset12 palaa

12 palaa
2
(luomu)kananmunaa
8 dl
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kauraleseitä
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
75 g

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja sulatettu voi. Anna turvota 15 min.
  2. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keski- /alaosassa n. 25 min tai kunnes kypsä.

Vinkki

* Lisää taikinaan halutessasi 1 - 2 tl vaniljasokeria tai ripaus kardemummaa.* Korvaa halutessasi osa jauhoista ohrajauhoilla, esim. 3 dl vehnäjauhoja ja 1 dl ohrajauhoja.* (sokeroituja) marjoja ja/tai hilloa* Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettun* Valio maustettua rahkaa vanilja, kuningatar, valkosuklaa-lime tai sitruuna sekä vaahtera- tai ruokosokerisiirappia.* jäätelöä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
85 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)