Pannari

Pannari
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pannari

Tässä pannarissa maistuu vanha "hyvä aika". Kauraleseet tekevät pannariin ihanan rapean pinnan. Tarjoa pehmeäksi vaahdotetun kerman ja marjojen tai hillon kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
25 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1212 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa
2
(luomu)kananmunaa
8 dl
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kauraleseitä
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
75 g

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja sulatettu voi. Anna turvota 15 min.
  2. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keski- /alaosassa n. 25 min tai kunnes kypsä.
Vinkki

Vinkki

* Lisää taikinaan halutessasi 1 - 2 tl vaniljasokeria tai ripaus kardemummaa.* Korvaa halutessasi osa jauhoista ohrajauhoilla, esim. 3 dl vehnäjauhoja ja 1 dl ohrajauhoja.* (sokeroituja) marjoja ja/tai hilloa* Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettun* Valio maustettua rahkaa vanilja, kuningatar, valkosuklaa-lime tai sitruuna sekä vaahtera- tai ruokosokerisiirappia.* jäätelöä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›