
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio Eila® maitojuomaa tai Valio kevytmaitoaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Täyte
- 200 g parsakaalia (pakaste tai tuore)
- 3 kananmunaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositonLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
n.100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- ½-1 tl oreganoa
- ½ tl suolaa
- 3 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- ¾ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- ¾ dl Valio Eila® maitojuomaa tai Valio kevytmaitoa
Täyte
- 200 g parsakaalia (pakaste tai tuore)
- 3 kananmunaa
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositon
- n.100 g (2 dl) Valio mozzarella raastetta
- ½-1 tl oreganoa
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele voidellun piirasvuoan (halkaisija /sisämitta 25 cm) pohjalle ja reunoille.
- Keitä parsakaalit miedosti suolalla maustetussa vähässä vedessä melkein kypsiksi (pakastettua parsakaalia 2 - 3 min). Valuta ja jäähdytä.
- Nosta vuoka uunin alimmalle paistotasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma, juusto ja mausteet.
- Leikkaa parsakaalin isoimmat palat pienemmiksi ja laita esipaistetulle pohjalle.
- Kaada päälle kerma-munaseos.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä ja pinta on saanut väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
191 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
12,7 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.