Täyteläinen suklaatryffeli ja kepeän kuohkea hedelmäinen mousse on tämän kevään herkullisin makuyhdistelmä juhlakakuissa. Suklaatryffelitäytteessä on tärkeä käyttää leivontaan tarkoitettua, kovaa tummaa suklaata, jotta tryffeli jähmettyy riittävästi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
150 g | suklaatäytekeksejä |
50 g | |
Suklaatryffelitäyte | |
1 | liivatelehti |
1 prk (2,5 dl) | |
200 g | tummaa leivontasuklaata |
Hedelmäinen mousse | |
3 | liivatelehti |
2 | valkuaista |
½ dl | sokeria |
2 rkl | |
2 prk (à 200 g) | |
Kiille | |
1 | liivatelehti |
½ dl | |
3 | passionhedelmää |
Koristeluun | |
passionhedelmää , vadelmia, syötäviä kukkia, suklaakoristeita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.