Täyteläinen suklaatryffeli ja kepeän kuohkea hedelmäinen mousse on tämän kevään herkullisin makuyhdistelmä juhlakakuissa. Suklaatryffelitäytteessä on tärkeä käyttää leivontaan tarkoitettua, kovaa tummaa suklaata, jotta tryffeli jähmettyy riittävästi.
Pohja | |
---|---|
150 g | suklaatäytekeksejä |
50 g | |
Suklaatryffelitäyte | |
1 | liivatelehti |
1 prk (2,5 dl) | |
200 g | tummaa leivontasuklaata |
Hedelmäinen mousse | |
3 | liivatelehti |
2 | valkuaista |
½ dl | sokeria |
2 rkl | |
2 prk (à 200 g) | |
Kiille | |
1 | liivatelehti |
½ dl | |
3 | passiohedelmää |
Koristeluun | |
passiohedelmää , vadelmia, syötäviä kukkia, suklaakoristeita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.