
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 170 g amerikanpekonia
- 500 g peruna-sipulisekoitusta, pakaste
- ripaus rouhittua mustapippuria
-
1 rkl
kaprista
- 1 pieni suolakurkku
Voit kokeilla myös -
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Saksi tai leikkaa pekoni paloiksi.
- Paista pekoneita isossa pannussa tai paistokasarissa. Kun pekoneista alkaa irrota rasvaa, lisää peruna-sipulisekoitus.
- Paista 5 min samalla sekoitellen. Mausta pippurilla.
- Kaada Koskenlaskija joukkoon. Kuumenna ja anna ruoan kypsyä, n. 5 min.
- Lisää kaprikset. Halutessasi voit jättää ne pois tai korvata kuutioidulla suolakurkulla. Tarkista suola.
- Tarjoa paistos pääruokana ruisleivän ja tuoresalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria