Peruna-pekonipaistos

Peruna-pekonipaistos
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Peruna-pekonipaistos

Peruna-pekonipaistos

Arkia-ateria, joka valmistuu kätevästi yhdessä pannussa! Helpota ruoanlaittoasi käyttämällä pakastealtaan antimia ja Koskenlaskijaa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
170 g
amerikanpekonia
500 g
peruna-sipulisekoitusta , pakaste
ripaus
rouhittua mustapippuria
1 rkl
kaprista

tai 1 pienisuolakurkku
½ prk (à 250 g)

Ohje

  1. Saksi tai leikkaa pekoni paloiksi.
  2. Paista pekoneita isossa pannussa tai paistokasarissa. Kun pekoneista alkaa irrota rasvaa, lisää peruna-sipulisekoitus.
  3. Paista 5 min samalla sekoitellen. Mausta pippurilla.
  4. Kaada Koskenlaskija joukkoon. Kuumenna ja anna ruoan kypsyä, n. 5 min.
  5. Lisää kaprikset. Halutessasi voit jättää ne pois tai korvata kuutioidulla suolakurkulla. Tarkista suola.
  6. Tarjoa paistos pääruokana ruisleivän ja tuoresalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›