Peruna-pekonipaistos

Peruna-pekonipaistos
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Peruna-pekonipaistos

Peruna-pekonipaistos

Arkia-ateria, joka valmistuu kätevästi yhdessä pannussa! Helpota ruoanlaittoasi käyttämällä pakastealtaan antimia ja Koskenlaskijaa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset3 annosta

3 annosta
170 g
amerikanpekonia
500 g
peruna-sipulisekoitusta , pakaste
ripaus
rouhittua mustapippuria
1 rkl
kaprista

tai 1 pienisuolakurkku
½ prk (à 250 g)

Ohje

  1. Saksi tai leikkaa pekoni paloiksi.
  2. Paista pekoneita isossa pannussa tai paistokasarissa. Kun pekoneista alkaa irrota rasvaa, lisää peruna-sipulisekoitus.
  3. Paista 5 min samalla sekoitellen. Mausta pippurilla.
  4. Kaada Koskenlaskija joukkoon. Kuumenna ja anna ruoan kypsyä, n. 5 min.
  5. Lisää kaprikset. Halutessasi voit jättää ne pois tai korvata kuutioidulla suolakurkulla. Tarkista suola.
  6. Tarjoa paistos pääruokana ruisleivän ja tuoresalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.