
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl perunahiutaleita
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään monitoimikoneen kulhossa tai nypi käsin.
- Lisää joukkoon kuutioitu, jääkaappikylmä voi. Sekoita kunnes taikina on murumaista. Lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan kiinteytyä jääkaapissa puolisen tuntia.
- Taputtele tai kauli taikina uunipannulle tai vuokaan. Lisää haluamasi täyte
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
359 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
35,6 g
Rasva
21,4 g
Tyydyttynyt rasva
12,3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa