Poropannukakku

Poropannukakku

35 min
keskitaso
147 kcal / 100g
1
0

Kokeile suolaista pannukakkua. Sopii hyvin iltapalaksi salaatin kanssa.

Ainekset

1 uunipannullinen

Taikina

3
kananmunaa
7 dl
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 pkt (100 g)
kylmäsavustettua poroleikkelettä
2
valkosipulin kynttä
1 pussi (150 g)
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Valmista taikina vatkaamlla munien rakenne kulhossa rikki. Lisää joukkoon vatkaamalla maito ja vehnäjauhot.
  2. Suikaloi poro ja hienonna valkosipulin kynnet. Lisää taikinan joukkoon.
  3. Sekoita taikinaan vielä juustoraaste, mausteet ja hienonnettu persilja.
  4. Kaada taikina uunipannulle leivinpapaperin päälle. Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.
  5. Tarjoa puolukkasurvoksen tai raikkaan salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
182 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)