Premium burger

Premium burger

Kesän paras hampurilainen syntyy naudanfileestä, joka nuijitaan hellävaroen nopeasti kypsyväksi pihviksi. Samalla grillin kuumuudessa paahtuvat pekonit ja sämpylät lämpiävät. Herkullisen kesämakumuiston voi valmistaa myöhemmin myös kotoisasti pannulla!

1 h 20 min
helppo
141 kcal / 100g
0

Ainekset4 burgeria

4 burgeria
4 isoa
hampurilaissämpylää

Täytteet

n. 300 g
naudan sisäfileetä

tai gnaudan ulkofileetä
1 kpl (250 g)
pihvitomaattia
1
sipuli
2
jalapenoa , säilyke
8 kpl
salaatinlehtiä
4 - 8 viipaletta
amerikanpekonia
suolaa ja pippuria myllystä
½ - 1 prk (à 200 g)
4 rkl
sinappista kurkkusalaattia eli sinappirelishiä

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen ruokailua. Leikkaa lihasta poikkisyin 4 viipaletta. Nuiji ne hellävaroen lihanuijalla ohuiksi pihveiksi ja muotoile ne hampurilaiseen sopiviksi.
  2. Leikkaa tomaatti, sipuli ja jalapenot viipaleiksi. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
  3. Laita hampurilaissämpylät grilliin lämpenemään. Sämpylöiden lämmetessä, paahda pekonit kuumalla paistoparilalle rapsakoiksi. Lisää parilalle tarvittaessa rasvaa ja paista pihvit nopeasti molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  4. Kokoa ainekset hampurilaiseksi.
  5. Valmistus paistinpannulla

  6. Paista ensin pekonit. Siirrä ne lautaselle, jätä irronnut rasva pannuun. Lisää pannulle pihvit ja paista molemmin puolin ja mausta. Lämmitä sämpylänpuolikkaat paahtimessa tai uunissa. Kokoa hampurilaisiksi. Jos teet vain yhden hampurilaisen, paista ensin pekonia, lisää hetken päästä pihvi ja anna samalla sämpylän puolikkaiden lämmetä pannulla. Kokoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›