Riisi-broileripannu

Riisi-broileripannu

Valmista puolessa tunnissa! Tiskiäkään ei paljon synny, sillä monipuolinen ateria valmistuu yhdessä isossa pannussa. Maukasta perusruokaa koko perheelle.

30 min
helppo
130 kcal / 100g
25
18

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 400 g
marinoituja broilerin fileitä
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
2 rkl
1 - 1 1/2 tl
currya
5 dl
vettä
1 - 2 (150 g)
porkkanaa
100 g
pakasteherneitä
1 prk (200 g)
1 - 2 dl
1 dl
hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa tai saksi fileet paloiksi.
  2. Sekoita riisi, Oivariini ja curry isossa pannussa tai paistokasarissa. Kuumenna samalla sekoitellen. Lisää broileripalat ja paista, kunnes lihan pinta on kevyesti ruskistunut.
  3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Peitä kannella, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 10 - 15 min. Raasta tällä välin kuorittu porkkana karkeaksi raasteeksi.
  4. Lisää pakasteherneet ja porkkanaraaste. Jatka kypsentämistä vielä 5 min.
  5. Sekoita joukkoon crème fraîche. Lisää tarvittaessa ruokakermaa tai vaihtoehtoisesti vettä. Kuumenna, tarkista suola (lisää tarvittaessa ripaus suolaa tai esim. 1 - 2 tl kasvis- tai kanafondia).
  6. Lisää persilja, ouhaise päälle pippuria ja nosta pannu tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)