Riisi-broileripannu

Riisi-broileripannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Riisi-broileripannu

Riisi-broileripannu

Valmista puolessa tunnissa! Tiskiäkään ei paljon synny, sillä monipuolinen ateria valmistuu yhdessä isossa pannussa. Maukasta perusruokaa koko perheelle.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1111 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 400 g
marinoituja broilerin fileitä
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
2 rkl
1 - 1 1/2 tl
currya
5 dl
vettä
1 - 2 (150 g)
porkkanaa
100 g
pakasteherneitä
1 prk (150 g)
1 dl
1 dl
hienonnettua persiljaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa tai saksi fileet paloiksi.
  2. Sekoita riisi, Oivariini ja curry isossa pannussa tai paistokasarissa. Kuumenna samalla sekoitellen. Lisää broileripalat ja paista, kunnes lihan pinta on kevyesti ruskistunut.
  3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Peitä kannella, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 10 - 15 min. Raasta tällä välin kuorittu porkkana karkeaksi raasteeksi.
  4. Lisää pakasteherneet ja porkkanaraaste. Jatka kypsentämistä vielä 5 min.
  5. Sekoita joukkoon crème fraîche. Lisää ruokakerma tai vesi. Kuumenna, tarkista suola (lisää tarvittaessa ripaus suolaa tai esim. 1 - 2 tl kasvis- tai kanafondia).
  6. Lisää persilja, ouhaise päälle pippuria ja nosta pannu tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›