Siirry sisältöön
Riisi-broileripannu

Riisi-broileripannu

Valmista puolessa tunnissa! Tiskiäkään ei paljon synny, sillä monipuolinen ateria valmistuu yhdessä isossa pannussa. Maukasta perusruokaa koko perheelle.

Riisi-broileripannu

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g marinoituja broilerin fileitä
  • 3 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1-1½ tl currya
  • 5 dl vettä
  • 1-2  (150 g) porkkanaa
  • 100 g pakasteherneitä
  • 1 prk (150 g)
    Valio crème fraîchea
    Valio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
    Valio crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa 10 % tai vettä
    Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 10 % 3,3 dl laktoositon
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa tai saksi fileet paloiksi.
  2. Sekoita riisi, Oivariini ja curry isossa pannussa tai paistokasarissa. Kuumenna samalla sekoitellen. Lisää broileripalat ja paista, kunnes lihan pinta on kevyesti ruskistunut.
  3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Peitä kannella, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 10 - 15 min. Raasta tällä välin kuorittu porkkana karkeaksi raasteeksi.
  4. Lisää pakasteherneet ja porkkanaraaste. Jatka kypsentämistä vielä 5 min.
  5. Sekoita joukkoon crème fraîche. Lisää ruokakerma tai vesi. Kuumenna, tarkista suola (lisää tarvittaessa ripaus suolaa tai esim. 1 - 2 tl kasvis- tai kanafondia).
  6. Lisää persilja, ouhaise päälle pippuria ja nosta pannu tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 14 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search