Riisi-papu-jauhelihavuoka

Riisi-papu-jauhelihavuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Riisi-papu-jauhelihavuoka

Riisi-papu-jauhelihavuoka

Mausteinen riisi-jauhelihavuoka on helppo valmistaa, sillä jauhelihan ruskistamista lukuun ottamatta koko ruoka syntyy yhdessä vuoassa uunissa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
45 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1414 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (400 g)
naudan jauhelihaa
2 rkl
fajita-mausteseosta
1 - 2
tomaattia
2 ½ dl
pitkäjyväistä riisiä
1 tlk (285/170 g)
mustapapuja, kypsiä
1 pussi (200 g)
pakastemaissia
1 pussi (150 g)
5 dl
kanalientä
kevätsipulin varsia tai ruohosipulia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Mausta fajita-mausteseoksella. Kuutioi tomaatit.
  2. Sekoita kaikki ainekset kevätsipulin varsia lukuunottamatta voidellussa uunivuoassa. Riisi raakana, pavut valutettuina ja maissi jäisenä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 45 min.
  4. Ripottele kypsän vuoan pinnalle hienonnettua kevätsipulia.
  5. Tarjoa heti arkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›