Riisi-papu-jauhelihavuoka

Riisi-papu-jauhelihavuoka

Mausteinen riisi-jauhelihavuoka on helppo valmistaa, sillä jauhelihan ruskistamista lukuun ottamatta koko ruoka syntyy yhdessä vuoassa uunissa.

55 min
helppo
169 kcal / 100g
24
17

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (400 g)
naudan jauhelihaa
2 rkl
fajita-mausteseosta
1 - 2
tomaattia
2 ½ dl
pitkäjyväistä riisiä
1 tlk (285/170 g)
mustapapuja, kypsiä
1 pussi (200 g)
pakastemaissia
1 pussi (150 g)
5 dl
kanalientä
kevätsipulin varsia tai ruohosipulia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Mausta fajita-mausteseoksella. Kuutioi tomaatit.
  2. Sekoita kaikki ainekset kevätsipulin varsia lukuunottamatta voidellussa uunivuoassa. Riisi raakana, pavut valutettuina ja maissi jäisenä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 45 min.
  4. Ripottele kypsän vuoan pinnalle hienonnettua kevätsipulia.
  5. Tarjoa heti arkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)