
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön sitruunakreemiä
- 25 g pikkumarenkeja
Koristeluun
- tuoreita marjoja
- pikkumarenkeja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön sitruunakreemiä
- 25 g pikkumarenkeja
Koristeluun
- tuoreita marjoja
- pikkumarenkeja
Jaa resepti
Ohje
- Aloita rullakakun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225 asteessa 8 min.
- Kumoa pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi. Jos leivinpaperi ei irtoa helposti, voit levittää hieman kylmää vettä esimerkiksi pullasudin avulla leivinpaperin päälle, jolloin irrottaminen on helpottuu. Jätä pohja jäähtymään peitettynä.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Levitä vaahto tasaisesti pohjan pinnalle. Levitä vaahdon päälle sitruunakreemi. Murustele marenki kreemin pinnalle, jätä osa koristeluun.
- Leikkaa pohja noin 5 cm:n tasakokoisiksi suikaleiksi.
- Aloita käärimään rullakakku. Kääri ensimmäinen suikale rullalle. Siirrä rulla seuraavan suikaleen päälle ja jatka rullaamista. Jatka vielä samoin kolmannelle suikaleelle. Siirrä rulla tarjoilulautaselle. Asettele viimeiset suikaleet rullan ympärille.
- Koristele rullakakku ennen tarjoilua tuoreilla marjoilla ja marengeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
279 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita marjoja
- pikkumarenkeja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.