Rieska ei ole suotta yksi rakastetuitummista suomalaista perinteisistä ruoista. Lämmin, vastapaistettu rieska ja sipaisu voita - mikä ihana makuyhdistelmä, jota harva voi vastustaa! Rieskan leipominen onnistuu helposti myös omassa kotikeittiössä, ja rieskat ovat parhaimmillaan heti nauttittuna, rapeina ja vasta uunista nostettuina. Rieskan voit leipoa reseptistä riippuen jo muutamassa kymmenessä minuutissa tavallisista raaka-aineista ja valmistaa makusi mukaan vaikkapa perunarieskaa, porkkanarieskaa, kaurarisekaa tai esimerkiksi munavoin kanssa erinomaisesti yhteen sopivaa ohrarieskaa. Tiesitkö myös, että joulun ylijääneistä laatikkoruoista valmistat helposti lämpimät ja rapeat juuresrieskat? Katso kaikki herkulliset rieskareseptit ja herkuttele!
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?
Reseptihaku