Siirry sisältöön

Rieskat

Rieska ei ole suotta yksi rakastetuimmista suomalaista perinteisistä ruoista. Lämmin, vastapaistettu rieska ja sipaisu voita – mikä ihana makuyhdistelmä, jota harva voi vastustaa! Rieskan leipominen onnistuu helposti myös omassa kotikeittiössä, ja rieskat ovat parhaimmillaan heti nautittuna, rapeina ja vasta uunista nostettuina. Rieskan voit leipoa reseptistä riippuen jo muutamassa kymmenessä minuutissa tavallisista raaka-aineista ja valmistaa makusi mukaan vaikkapa perunarieskaa, porkkanarieskaa, kaurarieskaa tai esimerkiksi munavoin kanssa erinomaisesti yhteen sopivaa ohrarieskaa. Tiesitkö myös, että joulun ylijääneistä laatikkoruoista valmistat helposti lämpimät ja rapeat juuresrieskat? Katso kaikki herkulliset rieskareseptit ja herkuttele!

Search