Salvia on yksi italialaisen keittiön perusyrteistä. Suomessa salviaa ollaan totuttu käyttämään lähinnä liharuokien maustamiseen, mutta se soveltuu loistavasti myös kasvisruokiin. Tämä yksinkertainen ja herkullinen pasta saa luonteensa hienosta tuoreen salvian mausta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
320 g | pinaattipastaa |
100 g | |
1 ruukku | salviaa |
1 | punasipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
1 rasia (250 g) | kirsikkatomaatteja |
mustapippuria myllystä | |
1 dl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.