Salviapasta

Salviapasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Salviapasta

Salvia on yksi italialaisen keittiön perusyrteistä. Suomessa salviaa ollaan totuttu käyttämään lähinnä liharuokien maustamiseen, mutta se soveltuu loistavasti myös kasvisruokiin. Tämä yksinkertainen ja herkullinen pasta saa luonteensa hienosta tuoreen salvian mausta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
pinaattipastaa
100 g
1 ruukku
salviaa
1
punasipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
mustapippuria myllystä
1 dl

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pastan kiehuessa sulata Oivariini paistinpannulla.
  3. Lisää salvian lehdet, viipaloitu punasipuli ja hienonnettu valkosipuli, kuullota hetki. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.
  4. Valuta pasta. Sekoita pannulla kastikkeen joukkoon.
  5. Rouhaise lopuksi pinnalle mustapippuria ja ripottele juustoraastetta.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata salvian halutessasi tuoreella basilikalla tai lehtipersiljalla. Lisää ne hienonnettuna pastan joukkoon valmistuksen loppuvaiheessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›