Antipastotäytteessä on kuutioitua Valio Luomu gouda juustoa, artisokan sydämiä, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja ja paprikaa. Kesäkurpitsanauhat ja kirsikkatomaatit saavat makua basilikasta. Hölskytetyt yrttiperunat maustetaan Valio Luomu voilla, suolalla ja mustapippurilla ja ne maistuvat niin lämpiminä kuin kylminäkin.
Antipastotäyte | |
---|---|
125 g | |
50 g | säilyke artisokkia |
50 g | snacks tai pimientos de padron -paprikaa |
¾ dl | oliiveja |
½ dl | aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja |
1 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljyä |
1 rkl | sitruunamehua |
mustapippuria | |
Kesäkurpitsanauhat & kirsikkatomaatit | |
200 g | kesäkurpitsaa |
250 g | kirsikkatomaatteja |
2 rkl | basilikaa hienonnettuna |
2 rkl | oliiviöljyä |
2 rkl | sitruunamehua |
½ tl | suolaa |
Hölskytetyt yrttiperunat | |
600 g | varhaisperunoita |
2 rkl | |
1 kpl | kesäsipulia varsineen |
2 rkl | tilliä hienonnettuna |
3 rkl | persiljaa hienonnettuna |
puolikkaan sitruunan kuori ja mehu | |
suolaa | |
mustapippuria |