Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Kukkakaali on keräkaalin jälkeen Suomen toisiksi suosituin kaali, mutta sitä soisi syötävän vieläkin enemmän. Me kokkasimme komeasta kotimaisesta kukkakaalista herkullista kukkakaali pizzaiolaa, jossa paahdettu kukkakaali saa ylleen mehevän leivänmuru-voi-juustokuorrutteen ja alleen maukkaan tomaattikastikepedin.
1 | iso kukkakaali |
2 rkl | öljyä |
suolaa | |
2 prk | säilykekirsikkatomaatteja (á 400 g) |
4 | valkosipulinkynttä |
½ ruukku | oreganoa |
½ ruukku | basilikaa |
1 rkl | balsamiviinietikkaa |
2 tl | sokeria |
1 tl | chilihiutaleita |
mustapippuria | |
50 g | |
1 dl | leivänmuruja tai korppujauhoja |
125 g |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.