
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 3 dl sokeria
-
2½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
-
2½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 rkl kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja korppujauhota tasapohjainen kakkuvuoka. Laita uuni päälle
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää Oivariini. Sekoita.
- Yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kuiva-aineseos kakkutaikinaan vuorotellen maidon kanssa.
- Ota puolet kakkutaikinasta erilleen. Siivilöi siihen kaakaojauhe. Sekoita.
- Kaada tai lusikoi vuokaan n 3 - 4 rkl:sta vaaleaa kakkutaikinaa. Lisää vaalean kakkutaikinan keskelle tummaa kakkutaikinaa ja taas vaaleaa.
- Jatka vuorotellen määrää vähitellen pienentäen, kunnes kaikki taikina on vuoassa. Jos haluat paksummat raidat, laita taikinaa vuokaan isompi määrä kerralla.
- Paista 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kakku on kypsä.
- Kumoa hiukan jäähtyneenä.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
335 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
39,1 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa