
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
-
30 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
-
2 tlk (à 400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 1 tlk (290 g) (ja 400 g tomaattimurskaa) pintopapuja, säilyke
Voit kokeilla myös - 250 g kirsikkatomaatteja
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 4 (luomu)kananmunaa
Pinnalle
-
0 kg
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 0 kg hienonnettuja yrttejä, esim. persilja ja basilika
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnetut sipulit pannulla voissa. Lisää pannulle pavut kastikkeineen ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna kiehua hetki, jotta ylimääräinen neste haihtuu. Mausta.
- Tee tomaattimuhennokseen neljä koloa ja riko niihin kananmuna. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 min, kunnes munien valkuaiset ovat hyytyneet.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta ja hienonnettuja yrttejä.
- Nauti aamupalana tai brunssilla tuoreen leivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- Valio mozzarella raastetta
- hienonnettuja yrttejä