Siirry sisältöön
Sinappikastike salaateille

Sinappikastike salaateille

Sinappinen kastike salaateille säilyy jääkaapissa 3 - 4 viikkoa. Kauniiseen pulloon pakattuna se on kiva lahja- tai tuliaisidea.

Sinappikastike salaateille

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1¼ dl sinappia
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl valkoviinietikkaa
  • 2½ dl rypsiöljyä
  • 2 dl
    Valio 3 hedelmän mehua
    Valio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
    Valio 3 hedelmän mehu 1 l (rypäle, appelsiini, passiohedelmä)

Ohje

  1. Sekoita sinappi, sokeri ja valkoviinietikka. Lisää rypsiöljy nauhana koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen. Lisää lopuksi mehu.
  2. Tarjoa kastiketta salaattien kanssa. Kastike säilyy jääkaapissa 3 - 4 viikkoa.

Vinkki

Voit halutessasi lisätä kastikkeeseen 1/2 tl jauhettua mustapippuria ja 2 hienonnettua valkosipulin kynttä

Tee kastiketta kaksinkertainen annos. Pakkaa kauniisiin pulloihin ja vie lahjaksi tai tuliaiseksi

Mikäli omistat yleiskoneen, käytä sitä useampia annoksia valmistaessasi.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 365 kcal
Proteiini 0,9 g
Hiilihydraatti 15,4 g
Rasva 33,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search