Maustetulla juustoraasteella ja jalopenolisällä saat uutta potkua sipulikeittoon. Laita uunissa kypsennetyt raaka-aineet ja juustoraaste annoskulhoihin ja lisää kuuma lihaliemi. Viimeistele keittoannokset valmiilla tai itsetehdyillä krutongeilla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
3 - 4 (450 g) | sipulia |
2 | valkosipulin kynttä |
puolikas (150 g) | paprika |
½ dl | jalapenoa viipaleina |
1 pkt (170 g) | amerikanpekonia |
1 l | vettä |
1 | lihaliemikuutio |
1 pussi (150 g) | |
Krutongit | |
---|---|
75 g | vaaleaa leipää , kuivahtanutta |
2 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.