Tomaattinen pastakastike

Tomaattinen pastakastike

Yksinkertainen ja maukas pastakastike valmistuu nopeasti ja vähillä raaka-aineilla.

20 min
helppo
131 kcal / 100g
6
2

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 iso
sipuli tai purjo
2 - 3
valkosipulin kynttä
2 rkl
2 tlk (à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1
kasvisliemikuutio
1 ruukku
basilikaa
2 - 3 rkl
sokeria
1 - 2 dl

Tarjoiluun

300 g
pastaa

Ohje

  1. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa tai paistinpannulla. Lisää hienonnettu sipuli tai purjo ja valkosipuli. Kuullota.
  2. Lisää tomaattimurska. Keitä seosta hiljalleen kannen alla n. 15 min.
  3. Lisää liemikuutio ja sekoita kunnes se sulaa. Lisää lopuksi hienonnettu basilika, sokeri ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku, lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Kuumenna nopeasti ja tarjoile heti. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)