Turkinpippurirahka

Turkinpippurirahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Turkinpippurirahka

Turkinpippurirahka

Turkinpippuri, Tyrkisk Peber on salmiakin ja pippurin makuinen karkki, suomalaisten suosikki. Se tuo tähän jälkiruokaan salmiakki-twistiä. Raikkaan keltainen appelsiini koristelee annokset.

Valmistusaika

Työaika
10 min
maustuminen
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 dl
250 g
3/4 - 1 dl
turkinpippurirouhetta
½ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria

Koristeluun

1 - 2
appelsiinia

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Lisää rahka, turkinpippurirouhe ja sokerit. Käytä turkinpippurirouhetta maun mukaan. Sen maku voimistuu säilytyksessä, kun rouhe sulaa jälkiruokaan.
  3. Jaa annoskulhoihin.
  4. Anna jälkiruoan maustua jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.
  5. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja. Koristele niillä annokset ja laita tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›