Turkinpippurirahka

Turkinpippurirahka

40 min
helppo
176 kcal / 100g
6
5

Turkinpippuri, Tyrkisk Peber on salmiakin ja pippurin makuinen karkki, suomalaisten suosikki. Se tuo tähän jälkiruokaan salmiakki-twistiä. Raikkaan keltainen appelsiini koristelee annokset.

Ainekset

5 annosta
2 dl
1 prk (250 g)
3/4 - 1 dl
turkinpippurirouhetta
½ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria

Koristeluun

1 - 2
appelsiinia

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Lisää rahka, turkinpippurirouhe ja sokerit. Käytä turkinpippurirouhetta maun mukaan. Sen maku voimistuu säilytyksessä, kun rouhe sulaa jälkiruokaan.
  3. Jaa annoskulhoihin.
  4. Anna jälkiruoan maustua jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.
  5. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja. Koristele niillä annokset ja laita tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)