Turkinpippurirahka

Turkinpippurirahka

Turkinpippuri, Tyrkisk Peber on salmiakin ja pippurin makuinen karkki, suomalaisten suosikki. Se tuo tähän jälkiruokaan salmiakki-twistiä. Raikkaan keltainen appelsiini koristelee annokset.

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 dl
1 prk (250 g)
3/4 - 1 dl
turkinpippurirouhetta
½ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria

Koristeluun

1 - 2
appelsiinia

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Lisää rahka, turkinpippurirouhe ja sokerit. Käytä turkinpippurirouhetta maun mukaan. Sen maku voimistuu säilytyksessä, kun rouhe sulaa jälkiruokaan.
  3. Jaa annoskulhoihin.
  4. Anna jälkiruoan maustua jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.
  5. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja. Koristele niillä annokset ja laita tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›