
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- ¾-1 dl turkinpippurirouhetta
- ½ dl sokeria
- ½ tl vaniljasokeria
Koristeluun
- 1-2 appelsiinia
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Lisää rahka, turkinpippurirouhe ja sokerit. Käytä turkinpippurirouhetta maun mukaan. Sen maku voimistuu säilytyksessä, kun rouhe sulaa jälkiruokaan.
- Jaa annoskulhoihin.
- Anna jälkiruoan maustua jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.
- Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja. Koristele niillä annokset ja laita tarjolle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
146 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa