Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku

Tämä hyydytettävä juustokakku on yksinkertaisesti hyvää ja maistuu herkullisesti valkosuklaalle.

Valmistusaika

Työaika
25 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta
n. 170 g
kaurakeksejä
75 g

Täyte

4
liivatelehteä
1 rkl
limetti- tai sitruunamehua
200 g
valkosuklaata
1 rasia (200 g)
2 rkl
sokeria
2
valkuaista
2 dl

Koristeluun

valko- ja taloussuklaalastuja

Ohje

  1. Hienonna keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Laita irtopohjavuoan (Ø 22 - 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele keksiseos vuoan pohjalle
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
  3. Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma.
  4. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa suklaan joukkoon tuorejuusto.
  5. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan limetti- tai sitruunamehuun. Vatkaa hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon.
  6. Lisää vaahdot varovasti sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte keksipohjalle ja tasoita pinta.
  7. Peitä vuoka ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
  8. Koristele suklaalastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
381 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›