Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Valkosuklaajuustokakku

Tämä hyydytettävä juustokakku on yksinkertaisesti hyvää ja maistuu herkullisesti valkosuklaalle.

Valkosuklaajuustokakku
Valkosuklaajuustokakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 170 g kaurakeksejä
  • 75 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 4 liivatelehteä
  • 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • 200 g valkosuklaata
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
    Valio Viola® kevyt e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 2 rkl sokeria
  • 2 valkuaista
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl

Koristeluun

  • 0 kg valko- ja taloussuklaalastuja

Ohje

  1. Hienonna keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Laita irtopohjavuoan (Ø 22 - 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele keksiseos vuoan pohjalle
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
  3. Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma.
  4. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa suklaan joukkoon tuorejuusto.
  5. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan limetti- tai sitruunamehuun. Vatkaa hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon.
  6. Lisää vaahdot varovasti sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte keksipohjalle ja tasoita pinta.
  7. Peitä vuoka ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
  8. Koristele suklaalastuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 378 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 26,3 g
Rasva 27,5 g
Tyydyttynyt rasva 15,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valko- ja taloussuklaalastuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search