Yhden pannun lihapullapasta

Yhden pannun lihapullapasta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Yhden pannun lihapullapasta

Yhden pannun lihapullapasta

Koko ruoka yhdessä kattilassa. Yhden pannun pastassa koko ruoka valmistuu samassa kattilassa. Aineksia lisätään muutamassa vaiheessa ja kannen alla muhii maukas arkiruoka vaivattomasti . Myös tiskaaja kiittää.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Valmistusajat yhteensä
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1818 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Tomaattikastike

2 rkl
1
sipuli hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1
punainen chilipalko hienonnettuna
2 rkl
tomaattipyreetä
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
1 ½ rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
suolaa
1 tl
kuivattua oreganoa
mustapippuria myllystä

Lihapullat

400 g
naudan jauhelihaa
½ tl
suolaa
1 tl
juustokuminaa

Lisäksi

3 dl
kiehuvaa vettä
200 g
spagettia
1 dl
mustia oliiveja
1 prk (160 g)
tuoretta minttua

Ohje

  1. Valmista ruoka n. 3 l kattilassa. Kuullota kattilassa Oivariini rasvassa sipulit, chili ja tomaattipyree. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä kannen alla lihapullien valmistamisen ajan.
  2. Mausta jauheliha ja pyörittele siitä n. 16 lihapullaa.
  3. Lisää kattilaan tomaattikastikkeen joukkoon kuuma vesi, spagetti, lihapullat ja oliivit. Jatka kypsennystä kannen alla n. 10 min. Sekoita välillä kevyesti. Ota kattila pois liedeltä ja lisää lopuksi salaattijuusto sekä tuore minttu.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.