Siirry sisältöön
Yhden pannun lihapullapasta

Yhden pannun lihapullapasta

Koko ruoka yhdessä kattilassa. Yhden pannun pastassa koko ruoka valmistuu samassa kattilassa. Aineksia lisätään muutamassa vaiheessa ja kannen alla muhii maukas arkiruoka vaivattomasti . Myös tiskaaja kiittää.

Yhden pannun lihapullapasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tomaattikastike

  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 punainen chilipalko hienonnettuna
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
  • 1½ rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lihapullat

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl juustokuminaa

Lisäksi

  • 3 dl kiehuvaa vettä
  • 200 g spagettia
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 prk (160 g)
    Valio salaattijuustokuutioita yrtti
    Yrteillä maustettu Valio salaattijuusto tuo raikasta yrttisyyttä salaatteihin ja tuo makua ja täyteläisyyttä kaikkeen ruoanlaittoon.…
    Valio salaattijuusto kuutiot yrtti 160 g laktoositon
  • 0 kg tuoretta minttua

Ohje

  1. Valmista ruoka n. 3 l kattilassa. Kuullota kattilassa Oivariini rasvassa sipulit, chili ja tomaattipyree. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä kannen alla lihapullien valmistamisen ajan.
  2. Mausta jauheliha ja pyörittele siitä n. 16 lihapullaa.
  3. Lisää kattilaan tomaattikastikkeen joukkoon kuuma vesi, spagetti, lihapullat ja oliivit. Jatka kypsennystä kannen alla n. 10 min. Sekoita välillä kevyesti. Ota kattila pois liedeltä ja lisää lopuksi salaattijuusto sekä tuore minttu.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta minttua
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search