Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Pizzan uudet herkulliset tuulet

Pizzan uudet herkulliset tuulet
Mari Kokko
Yhteisöasiantuntija

Mari työskenteli Valiolla vuosina 2004 – 2019 eri tehtävissä. Mari antaa elämän maistua ja kokkailee, leipoo, koristelee sekä ottaa kauniita ruokakuvia.

Kukapa ei rakastaisi pizzaa, mutta sen sijaan, että kääntyisit paikallisen take-awayn puoleen, on kotikeittiössä mahdollisuus niin paljon parempaan pizzaan. Me laitoimme pizzareseptit uusiksi ja ideoimme loppuvuoden pizzaperjantaille yllättäviäkin makukomboja Suomi-hengessä.

Parempi poropizza

Pepperoni on ihan hyvä, mutta mitäpä jos loppuvuoden pizzaperjantain päätähtenä loistaisikin suomalaisilla mauilla yllättävä poropizza. Tämä lapin lumosta inspiroitunut pizza tarjoilee runsaasti mahtavia makuja. Pohjan mehevöittää juurespyree ja pizzan päällä tilaa annetaan itseoikeutetusti kylmäsavustetulle porolle. Crème fraîche pehmentää pizzan voimakkaitakin makuja ja puolukat paitsi viimeistelevät myös koristavat tämän vähän paremman herkkupizzan. #pizzagoals

Luca Platanian pizzapohja
mozzarella-pinaatti-tomaattipizza

Search