Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Rennosti dippaillen loppuvuoden juhlissa

Rennosti dippaillen loppuvuoden juhlissa
Mari Kokko
Yhteisöasiantuntija

Mari työskenteli Valiolla vuosina 2004 – 2019 eri tehtävissä. Mari antaa elämän maistua ja kokkailee, leipoo, koristelee sekä ottaa kauniita ruokakuvia.

Loppuvuoden illanistujaisia ja pikkujouluja vietetään rennon ruoan äärellä napostellen ja dippaillen. Tarjoile lämpimät dippiherkut suoraan uunikuumalta pelliltä, upota trendikkäät juustoranskalaiset täyteläiseen hummukseen ja lumoa juhlijat itsetehdyillä kananugeteilla. Juhlat (ja dippailu) voi alkaa!

Suoraan pelliltä suuhun

Miltä kuulostaa pellillinen maukkaita uunissa paahtuneita suupaloja ranch-dipin kera? Tämä bilehitti viimeistään nostaa rennon juhlatunnelman kattoon – uunissa paahtunut bataatti, kurpitsa, kukkakaali ja tomaatit maistuvat entistäkin paremmalta rapean ilmakuivatun kinkun ja valmiin Valio dippi & kastike ranch jogurttikastikkeen kanssa tarjoiltuna. Nam! Voit pilkkoa kaikki pellin ainekset valmiiksi ja heittää uuniin vasta vieraiden saavuttua.

Valio dippi & kastike ja dipattavaa pöydällä
Valio dippi & kastike ja dipattavia vihanneksia pöydällä

Search