Rennosti dippaillen loppuvuoden juhlissa

Loppuvuoden illanistujaisia ja pikkujouluja vietetään rennon ruoan äärellä napostellen ja dippaillen. Tarjoile lämpimät dippiherkut suoraan uunikuumalta pelliltä, upota trendikkäät juustoranskalaiset täyteläiseen hummukseen ja lumoa juhlijat itsetehdyillä kananugeteilla. Juhlat (ja dippailu) voi alkaa!

Suoraan pelliltä suuhun

Miltä kuulostaa pellillinen maukkaita uunissa paahtuneita suupaloja ranch-dipin kera? Tämä bilehitti viimeistään nostaa rennon juhlatunnelman kattoon – uunissa paahtunut bataatti, kurpitsa, kukkakaali ja tomaatit maistuvat entistäkin paremmalta rapean ilmakuivatun kinkun ja valmiin Valio dippi & kastike ranch jogurttikastikkeen kanssa tarjoiltuna. Nam! Voit pilkkoa kaikki pellin ainekset valmiiksi ja heittää uuniin vasta vieraiden saavuttua.

Grillijuusto”ranskalaiset” ja hummus – koukuttavan hyvä setti

Jos trendikkäät juustoranskalaiset on vielä kokeilematta, niin nyt viimeistään on niiden aika. Valio Eila® grillijuusto muuntuu dippiherkuksi hetkessä kun paloittelet juuston ranskalaisten muotoon ja paistat pannulla. Nämä herkulliset juustotikut sopivat täydellisesti dippailuun ja hummuksen kanssa niihin jää suorastaan koukkuun. Nam taas! Suosittelut myös kotijuustotikuille harissadipin kera.

Pikkujoulujen nugetit ovat "home made"

Parempia nugetteja saa hakea! Rapeat, sisältä mehukkaat ja yksinkertaisesti vastustamattomat itse tehdyt kananugetit täydentävät dippitarjoilut ehdottoman hyvin. Dippaa ne Valio Koskenlaskija® Ruokaa chili tai Valio dippi & kastike jogurttia ranch kastikkeisiin. Vielä kerran nam!

Dip-dap-dip-dap-dipe-dipe-dip-dap 🎶 🎶 Näillä dippiherkuilla pikkujouluissa herkutellaan rennon letkeästi.