Valio Viola® - tuorejuusto taipuu moneksi

Suolaista, makeaa, maustamatonta ja mahtavia makuja, Valio Viola® tuorejuustot ovat helppo ja maukas tapa tuoda erilaisia juustoisia ulottuvuuksia ruoanlaittoon ja leivontaan. Ne sopivat myös loistavasti käytettäväksi sellaisenaan antamaan täyteläistä makua leivälle ja kekseille.

Kaikki laajan makuvalikoiman tarjoavat Valio Viola® tuorejuustot ovat säilöntäaineettomia ja laktoosittomia. Tuorejuuston rakenne on pehmeä ja helposti levittyvä. Herkullisen maun ansiosta Valio Viola® reseptit ovat monien kesto suosikkeja.

Tuorejuustot ovat helppo tapa maustaa ja luoda ruokiin ja leivonnaisiin mukava juustoinen makumaailma.

Valio Viola® makeat tuorejuustot: suklaa, appelsiini, sitruuna, vadelma ja kinuski

Makeiden Valio Viola® tuorejuustojen pehmeä koostumus sopii sekoitettavaksi erilaisiin massoihin ja tuorejuustot sopivat myös sellaisenaan maustamaan juustokakkuja sekä muita herkkuja.

Kokeile Valio Viola® appelsiiniä vaikkapa mehevissä porkkanamuffineissa tai Valio Viola® vadelmaa juhlavaan juustokakkuun. Valio Viola® sitruuna tuorejuuston aito sitruunan kuori tuo puolestaan raikasta makua ruokiin ja leivonnaisiin. Kokeile Valio Viola® kinuski ja vadelma tuorejuustoja myös paahtoleivän tai keksin päällä. Eikä makea tuorejuusto rajoita reseptejä pelkkiin jälkiruokiin tai leivonnaisiin: yhdistämällä esimerkiksi suolaiseen piiraaseen makeaa tuorejuustoa syntyy yllättävä ja herkullinen lopputulos.

Valio Viola® suolaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon

Makuina aurinkokuivattu tomaatti, basilika, kolme pippuria, kylmäsavulohi, paprika-chili, ruohosipuli, tilli ja yrtti

Valio Viola® tuorejuustot ovat monikäyttöisiä, suomalaiseen makuun suunniteltuja tuotteita. Ne sopivat monenlaisiin pikku suolaisiin, hampurilaisiin, keittoihin, patoihin tai pastaan. Kokeile rohkeasti ja onnistu! Ihastu Valio Viola® basilikan makuun herkullisissa bageleissa tai helpossa tuorejuustopastassa. Testaa Valio paprika-chili tuorejuustoa patongin välissä. Juhlapöydässä maistuvat jälleen voileipäkakut, ja lohimousse on niin kesäisen kuin jouluisenkin pöydän kesto suosikki.