Valio Viola® - tuorejuusto taipuu moneksi

Suolaista, makeaa, maustamatonta ja mahtavia makuja – Valio Viola® tuorejuustot ovat helppo ja maukas tapa tuoda erilaisia juustoisia ulottuvuuksia ruoanlaittoon ja leivontaan. Ne sopivat myös loistavasti käytettäväksi sellaisenaan antamaan täyteläistä makua leivälle ja kekseille.

Kaikki Valio Viola® tuorejuustot ovat säilöntäaineettomia ja laktoosittomia. Tuorejuuston rakenne on pehmeä ja helposti levittyvä. Herkullisen maun ansiosta Valio Viola® reseptit ovat monien kestosuosikkeja.

Valio Viola® suolaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon

Suolaisina Valio Viola® makuina hurmaavat aurinkokuivattu tomaatti, basilika, kolme pippuria, kylmäsavulohi, paprika-chili, ruohosipuli, tilli ja yrtti.

Valio Viola® tuorejuustot ovat monikäyttöisiä, suomalaiseen makuun suunniteltuja tuorejuustoja. Ne sopivat monenlaisiin pikkusuolaisiin, hampurilaisiin, keittoihin, patoihin tai pastaan.

Ihastu Valio Viola® basilikan makuun herkullisissa bageleissa tai helpossa tuorejuustopastassa. Testaa Valio paprika-chili tuorejuustoa patongin välissä. Juhlapöydässä maistuvat voileipäkakut, ja lohimousse on niin kesäisen kuin jouluisenkin pöydän kestosuosikki.

  • Valio Viola® maustamattomalla tuorejuustolla taitava kokki voi päästää myös luovuutensa valloilleen. Katso videolta Teemu Laurellin vinkki, kuinka tuorejuustoa voi maustaa itse!

Valio Viola® makeat tuorejuustot

Makeiden Valio Viola® tuorejuustojen pehmeä koostumus sopii leivonnassa mainiosti sekoitettavaksi erilaisiin massoihin. Tuorejuustot sopivat myös sellaisenaan maustamaan juustokakkuja sekä muita herkkuja. Kokeile Valio Viola® kinuski tuorejuustoa myös paahtoleivän tai keksin päällä.

Kokeile Valio Viola® appelsiinia vaikkapa mehevissä porkkanamuffineissa. Valio Viola® sitruuna tuorejuuston aito sitruunankuori tuo puolestaan raikasta makua ruokiin ja leivonnaisiin. Eikä makea tuorejuusto rajoita reseptejä pelkkiin jälkiruokiin tai leivonnaisiin: yhdistämällä esimerkiksi suolaiseen piiraaseen makeaa tuorejuustoa syntyy yllättävä ja herkullinen lopputulos.

Tuorejuustot ovat helppo tapa maustaa ja luoda ruokiin ja leivonnaisiin mukava juustoinen makumaailma.
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›