Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen suussasulavasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin delien asiakkaat New Yorkissa. Alun perin trappistimunkkien kehittämien Saint Paulin -juustojen juuret ovat Ranskassa. Lapinlahdella juustomestarimme kypsyttävät sitä vähintään kolmen kuukauden ajan. Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös astetta parempiin voileipiin tai vaikkapa juustosalaattiin.
*Osuus päivän saantisuosituksesta.
pastöroitu maito*, suola, hapate ja väriaine (E 160b(ii) pinnassa).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
Valio Kappeli® e300 g
33978
6408430339785
8 kpl
Kierrätä pakkaus muovina