Siirry sisältöön

30.6.2021

Valion kesäiset resepti-ideat lomalle ja etätöihin – reseptit ja kuvat hyödynnettävissä

41907 varhaiskaaliresepti 1

Maistuisiko superhelppo mökkiruoka? Vai olisiko lomalla kerrankin aikaa leipoa kunnon mansikkakakku? Valio.fi on jälleen täynnä ihanan kesäisiä resepti-ideoita, joista löydät sopivan niin lomalle kuin etätöihin. Reseptejä ja kuvia voi hyödyntää journalistisessa käytössä lähde mainiten, ja painokelpoiset kuvat saat Mediadeskistä pyytämällä. Yhteystiedot ovat tämän tiedotteen lopussa. 

Tässä tarjoamme joitakin vinkkejämme ajankohtaisesta kesäreseptiikasta. Kannattaa tutustua myös reseptihakuumme, jonka monipuolisilla toiminnoilla se oikea takuulla löytyy noin 5 000 reseptimme joukosta. Leivontareseptien ja -vinkkien kanssa uusi paras ystäväsi voisi olla chatbottimme Muru, joka on perehtynyt esimerkiksi juustokakkujen saloihin. Murun ja Valion leivonnan maailman löydät täältä

Nopeita lounaita etätyöpäiviin 

Etätyöpäivä, kesä ja lounas. Mitähän sitä söisi? Jotta lounasruokien valmistus ei jäisi vain ajatuksen tasolle, katso tästä kymmenen helppoa ja nopeaa lounasideaa. Täydellistä niin mökille kuin kaupunkiin. 

Helppoakin helpompaa mökkiruokaa 

Mökillä otetaan rennosti myös ruoka-aikoina. Näillä resepteillä kokkaat herkullista kesäruokaa ilman sen kummempia keittiövälineitä ja sopivissa kohdissa oikaisten. Kurkkaa myös vavattomasti valmistuvat jälkkärit! 

Grillaa koko ateria 

Maistuisiko grillattu varhaiskaali, rapea kesäpizza tai parilalta makua hakenut hedelmäsalaatti? Grillissä paistetaan tänä vuonna koko ateria alkupaloista jälkiruokaan. Katso tästä reseptit kaikkien aikojen kuumimpaan grillikesään. 

Poimi talteen kesän parhaat palat 

Mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa. Kesä on täynnä toinen toistaan parempia raaka-aineita. Katso ainakin herkulliset mansikkareseptit, maukkaat mustikkaherkut sekä valloittavat vadelmaleivonnaiset ja -välipalat. Jos olet suuntaamassa lähiviikkoina sienimetsään, kurkkaa myös herkulliset kantarellireseptit

Näin hyödynnät Valion sisältöjä journalistisessa käytössä 

Jos haluat julkaista Valion reseptin, pyydämme ilmoittamaan meille etukäteen Valio Mediadeskiin, missä ja milloin resepti julkaistaan, sekä merkitsemään lähteeksi Valio Oy. Näin kuluttajapalvelumme pystyy varautumaan mahdollisiin kysymyksiin. Resepti tulee julkaista sellaisenaan, muokkaamatta ainesosaluetteloa tai tekstiä. Reseptimme yhteydessä voi käyttää myös siihen liittyvää kuvaamme, jolloin kuvalähteeksi tulee merkitä Valio Oy. Mikäli tarvitset painokelpoisia kuvia tai lisätietoja, ota yhteyttä Valio Mediadeskiin.  

Valio Mediadesk palvelee numerossa 010 381 2118.
Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta [email protected] arkisin klo 8–16. 

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search