Raaka-aine
Valloittavat vadelmat
Ne ovat taas täällä: vadelmat! Katso tästä vinkit, mihin vadelmia haluavan kannattaa suunnata, kuinka vadelmat pakastetaan sekä tietenkin herkulliset vadelmareseptit.

50 min
Raparperi-vadelma-murupiirakka

1 h 20 min
Punajuuri-vadelmagalette

45 min
Kotijuusto-marjapaistos

50 min
Vadelmapiirakka

5 h 5 min
Vadelma-suklaakakku

5 h 35 min
Vadelmajuustokakku

30 min
Mille feuille

7 h 15 min
Vadelma-valkosuklaatäytekakku

2 h 30 min
Suolakinuski-vadelma rocky road

3 h 35 min
Prinsessakakku

10 h 40 min
Vadelma-limettijuustokakku

6 h 15 min
Vadelmacurd ja mustikkacurd

45 min
Helppo valkosuklaakakku
Tiesitkö tätä vadelmista?
- Rakkaalla marjalla on monta nimeä: Karjalassa vadelmia kutsutaan vaapukaksi, Pohjois-Suomessa vaaraimeksi. Yleisiä nimiä ovat myös hallain ja vattu.
- Vadelmat sopivat myös suolaiseen ruokaan. Kokeilun arvoinen resepti on esimerkiksi paahdettu ankanrinta vadelmaviinietikkakastikkeella, joka maistuu taatusti juhlavammissakin hetkissä.
- Myös vadelmanlehdet sopivat syötäväksi. Kokeile hauduttaa lehdistä teetä tai käytä ensimmäisen vuoden versoja ruoanlaitossa pinaatin tavoin.
Vadelman makua helposti
Vadelmien maulla pääsee herkuttelemaan myös ilman tuoreita vadelmia. Nappaa ostoskoriin vaikkapa näitä tuotteita ja ihana vadelmahetki on taattu!